Akvarel s Jitkou - pomůcky, recenze

Balíčky pomůcek na akvarel

Všechny pomůcky na akvarel pěkně na jednom místě? Teď už ano! S hotovými balíčky pomůcek na akvarel zvládnete malovat stejně dobře doma, jako pod mým vedením na kurzech.

Radost (nejen) pro maminku

Abyste nemuseli složitě hledat, shánět a objednávat pomůcky na kurzy, nebo třeba pro malování doma, ve spolupráci s e-shopem Radost pro maminku, jsem pro vás vybrala a poskládala hned tři balíčky.

kurz akvarelu

Co balíčky obsahují?

Vy, co jste u mně už byli na kurzu, víte, že máte možnost vyzkoušet barvy, papíry i štětce několika různých značek. Balíčky jsem poskládala tak, abyste si mohli vybrat přesně to, co vám na kurzu nejvíce vyhovovalo. A to jak složením, tak i co se rozpočtu týká.

Balíček na doma

Medové akvarely Sonnet s vysokou pigmentací vám zaručí dokonalý požitek z malby. Sada obsahuje 16 barev, 2 štětce a francouzské papíry, na které se i začátečníkovi moc dobře maluje! Nechybí extra paleta na míchání barev.

Papíry jsem pro vás vybrala hned ve dvou formátech. Od každého máte rovných 12 listů!

Chci se dozvědět víc!

akvarel s Jitkou

Balíček na cesty

Mistrovské akvarely Mungyo v praktickém plechovém boxu s paletou můžete vzít na jakýkoli výlet. Krabička je tak skladná, že se vejde i do větší kapsy (u pánských džínů, např.).

Sada obsahuje 12 barev, které jsou dobře mísitelné. V boxu je dostatek místa na uložení cestovního štětce, nebo na dokoupení dalších barev. Ty se dají pořídit i samostatně, po jednotlivých kusech. Nechybí ani štětce a papíry (stejné, jako v balíčku na doma).

Chci si prohlédnout balíček na cesty!

balíčky na akvarel s Jitkou

Balíček pro náročné

Velká sada pro milovníky akvarelu. Vedle základního vybavení v ní najdete i fajn pomůcky, které vám práci s akvarelem usnadní.

Balení mistrovských medových akvarelů Bílé noci (24 kusů) není sice úplně nejskladnější, ale určitě si vás získá jasností odstínů a barevnou škálou. V sadě je volné místo na doplnění dalších barev, takže si sadu můžete doladit podle svého. Do krabice pasují i jiné značky, takže máte naprosto volnou ruku!

Oproti předchozím balíčkům v téhle sadě najdete i maskovací kapalinu, tužku, gumu, větší počet štětců a dva typy papírůMontval a studentský.

Chci si prohlédnout balíček pro náročné!