V článku o výrobě labnehu (labanu) jsem psala o různých možnostech podávání čerstvého sýra.
Sýr můžeme po našem způsobu mazat na chléb či pečivo a používat podobně jako lučinu či žervé.
Můžeme ho také po způsobu zemí Středního východu, odkud pochází, servírovat na misce přelitý olivovým olejem.
Velice atraktivní variantou jsou kuličky ze sýra labneh (labneh makbouseh), které poslouží jako nevšední předkrm nebo chuťovka.
Namalovat šeřík akvarelem může být snazší, než se na první pohled zdá. Hledáte snadný a srozumitelný…
Kurz Modrotiskový akvarel jsem vymyslela jako poctu pravému modrotisku. Co je pravý modrotisk? Modrotisk je…
Kurzy malování akvarelem pořádám hlavně v Praze, ale občas jedu i jinam. Loni jsem nově…
Zajímá vás, jak jsem malovala na kettlebell a proč jsem tentokrát nepoužila akvarel? Co je…
Proč barvy z kuchyně? Nejenom, že se v kuchyni skrývají, ale z kuchyně také známe…
ZELENÁ. Věděli jste? Nový cyklus článků a videí o barvách. Jak je vnímáme, jak s…