Akvarel s Jitkou - kurzy

Kurzy na doma – Nebojme se akvarelu!

Co si budeme povídat, někdy je fajn zůstat doma, uvařit si čaj nebo kávu a jen tak si malovat. Ne vždycky to ale jde samo a občas je potřeba kreativitu trošku popostrčit :). Kurzy na doma jsou podrobně a srozumitelné napsané, povedou vás krok za krokem a navíc se dozvíte ledacos zajímavého ze světa barev a akvarelu.

Nebojme se akvarelu! Kurzy na doma - práce absolventů kurzu.

Proč vznikly kurzy na doma a pro koho jsou?

V průběhu let, co se věnuji akvarelu, jsem nashromáždila spoustu zajímavostí a tipů, o které bych se s vámi ráda podělila. Velkou část z nich vám ukazuji na kurzech v ateliéru. Často to jsou jen zdánlivé drobnosti, jako třeba přítlak na štětec, ale neuvěřitelným způsobem ovlivní to, jak váš obrázek vypadá.

Nebojme se akvarelu!

Tyhle vychytávky obvykle v knihách o akvarelu nenajdete, a nebo jsou zmíněny jen letmo. Sepsala jsem proto pro vás podrobné návody, které vás povedou krok za krokem. Tyhle kurzy na doma můžete absolvovat kdykoli a kdekoli. A protože ráda nabízím něco navíc, i k těmhle kurzům poskytuji zázemí a konzultace v klubu k tomu určeném (v rámci Fler.cz).

Krajina. Kurzy na doma - práce absolventů kurzu.

Kurzy Nebojme se akvarelu! jsou časem prověřené. Malovala podle nich už pěkná řádka kurzistů na různých úrovních pokročilosti. Zvládají je v pohodě i úplní začátečníci. Pokročilejší si rozšíří technické znalosti o akvarelu a barvách. Naučíte se třeba také perfektně připravovat papír pro akvarel tradiční mokrou technikou.

Nebojme se akvarelu! Kurzy na doma - práce absolventů kurzu.

Potřebujete konzultaci?

Abych si vás dokonale hýčkala, založila jsem pro potřeby kurzů na doma kluby, které můžete využít jako zázemí ke sdílení a konzultacím. Z prací, které se v klubech sešly, pravidelně pořádám virtuální výstavy. Tu první jsme pořádali už v roce 2015!

Nebojme se akvarelu! Kurzy na doma - práce absolventů kurzu.

Co se v kurzech naučím?

Kurzy Nebojme se akvarelu! jsou zatím tři. Náměty jsem vybírala tak, abyste postupovali od jednoduššího ke složitějšímu. To, co se naučíte, užijete i při dalším malování.

V prvním kurzu se dozvíte, jak si sestavit výbavu na akvarel a naučíte se jednu z nejdůležitějších technik – práci s lazurami. Vše si vyzkoušíte na jednoduché krajince.

Druhý kurz je věnován barvám a teorii barev. Vytvoříte si skicu a namalujete studii ovoce.

Třetí kurz vás zavede do historie akvarelu a zdokonalíte svou techniku. Podíváme se na zoubek lavírování a gradaci. Výsledkem kurzu je obrázek kvetoucí větvičky.

Nebojme se akvarelu! Kurzy na doma - práce absolventů kurzu.

Jak kurzy Nebojme se akvarelu! získám?

Kurzy si můžete prohlédnout a objednat zde. Ihned po přijetí vaší platby na můj účet jsou materiály k dispozici ke stažení.

Nebojme se akvarelu! práce absolventů kurzu.

Chci letní balíček kurzů Nebojme se akvarelu! za zvýhodněnou cenu

Po celé léto – až do 31. 8. 2019 – můžete pořídit všechny tři kurzy výhodněji. Odběratelé newsletteru získají kód na slevu 20 %. Tu můžete uplatnit při objednávce všech tří kurzů najednou. Ušetříte tak příjemných 267 Kč.

Všechny akvarely v tomto článku jsou pracemi absolventů kurzů Nebojme se akvarelu! Moc jim děkuji za sdílení.