Spolupracuji

Kolibříci pro Mocer 2020

Stolní kalendář i diář s praktickou kapsičkou na dokumenty nebo mobil? Takové jsou diáře značky Mocer a já jsem moc ráda, že jsem byla pozvána ke spolupráci. S velkou radostí vám představuji diář Mocer pro rok 2020 s motivem kolibříků.

Mocer – Moje cesta rokem

Diáře, které vymyslela Gabriela Hrábková, jsou vymazlené do posledního detailu. Můžou sloužit jako klasický diář, ale je v nich i spousta dalšího.

Jako kouzlem je přeměníte na stolní stojací kalendář! Můžou vás tak doslova a do písmene provázet rokem, ať už je používáte doma, na cestách, nebo v práci.

Mocer 2020 kreativní

Jako levačka nemám moc ráda kroužkovou vazbu, překáží mi a mám z ní otlačenou ruku při psaní, proto dávám obvykle přednost šité nebo lepené vazbě. Tahle kroužkovka je ale geniální, netlačí, funguje skvěle, dá se otáčet o 360 stupňů, můžete ji využít i jako držáček na propisku…

A co je skvělé pro takové „shromažďovače lístečků“, jako jsem já, desky slouží i jako šikovná kapsa – vejde se mobil, i přeložená A4. To mi chybí u většiny diářů – že mám málo prostoru na schraňování „důležitostí“. Desky jsou odolné a průsvitné, takže je krásně vidět, co v nich je založeno a to mi vyhovuje.

Kolibříci pro Mocer

Malovala jsem vlastně dva. Akvarelem, jak jinak.

Jednoho letícího a jednoho sedícího. Barvy jsem volila jemné, pastelové. Výborně mi posloužila pastelová sada zn. Mungyo (recenze zde) a doplňkově mistrovské akvarely W&N Professional v tubách.

Při zadávání tématu jsme se s Gabi dohodly na barevném schématu, které by harmonovalo s celým diářem a širokým sortimentem doplňků, které si můžete k diářům Mocer 2020 pořídit.

Kolibříci zdobí desky limitované edice diářů Mocer 2020, na e-shopu zn. Mocer ho najdete pod názvem Kreativní, a je prý už skoro vyprodán.

I já mám pro vás k dispozici pár kousků diářů a moc ráda vám je podepíšu, stačí se zmínit při objednávce. V odkazu najdete podrobné info o diářích a více náhledů.

K diáři ladí i obrázky kolibříků do rámu, snadno si tak obstaráte pro někoho pěkný dárek a nebo můžete udělat radost sami sobě.