DIY - vyrobte si

Zůstaň doma, maluj s Jitkou – videonávody zdarma

Všichni teď trávíme hodně času doma, děti různě zvládají vyučování na dálku, atmosféra možná chvílemi houstne a tím spíš je potřeba se nějak zabavit, rozptýlit a vyčistit si hlavu. Nebo třeba zkusit i něco jiného a nového ;). Napadlo mě proto, že by bylo hezké se společně sejít třeba u malování. Jak jinak než virtuálně, živé kurzy teď samozřejmě nevedu. Proto vzniklo Zůstaň doma, maluj s Jitkou.

Zůstaň doma, maluj s Jitkou 

Zůstaň doma, maluj s Jitkou  je cyklus videonávodů a doprovodných materiálů, které jsou k dispozici zdarma. Vše jsem vymyslela tak, aby podle návodů mohly malovat i děti a vystačíte si s obyčejnými vodovkami.

V žádném případě nejde o videokurz akvarelu, nebo variantu kurzů akvarelu, co normálně vedu, tam se samozřejmě dozvíte mnohem víc :). Spíš jde o možnost, jak se zabavit a užít si příjemně čas.

Zůstaň doma. Maluj s Jitkou

První video jsem zveřejnila minulý týden, podívat se na něj můžete na mém novém You Tube kanálu.

Všechno vzniká tak nějak v poklusu, je v procesu vylepšování. Přišlo mi ale důležité nějak pomoci tím, co umím. Rodičům na chvilku ulevit a zabavit děti jinak.

Že to nebyl úplně krok vedle, vím z vašich reakcí, za které moc děkuju! Jmenovitě třeba Báře, která dokonce sepsala blog. Budu moc ráda, když mi dáte i vy (klidně do mailu) vědět, jak se vám malovalo.

Svoje obrázky můžete taky sdílet na instagramu a facebooku, když je označíte #zustandoma_malujsjitkou, tak je budeme mít pěkně pohromadě a uděláme si virtuální galerii.

Jestli máte kamarády a známé, co mají děti a myslíte si, že by se jim trocha rozptýlení prospěla, klidně jim video odkaz na video pošlete. Děkuju!

Včera jsem natočila druhý videonávod, teď ho přechroupává počítač, k vidění bude dnes odpoledne :).

*********************

Kdo by chtěl zkusit něco náročnějšího, může vyzkoušet moje Kurzy na doma, kde najdete jak pevné teoretické základy, tak složitější postupy krok za krokem.