plakat workshop migréna-help
Akvarel s Jitkou - kurzy pro firmy,  Spolupracuji

Akvarelový workshop pro Migréna-help

Že migréna dokáže pořádně potrápit a že nejde jen o obyčejnou bolest hlavy, ví každý, kdo se s ní setkal. Bohužel, patřím k té časti populace, která má s migrénami osobní zkušenost. Uvítala jsem proto možnost spolupráce s pacientskou organizací Migréna-help, pro kterou jsem uspořádala akvarelový workshop.

Jako migreničce mi bylo jasné, že má jít hlavně o velmi relaxační záležitost, a tomu jsem také přizpůsobila téma workshopu.

akvarelový workshop Migréna-help

Jaké bylo téma pro akvarelový workshop pro Migréna-help?

Protože jsem nepředpokládala žádnou předchozí znalost akvarelu, vzaly jsme to s účastnicemi pěkně od základů a postupně přešly k malbě stylizovaných květin z volné ruky.

akvarelový workshop Migréna-help

A co migréna?

I na tu došla řeč, probraly jsme možnosti léčby, co které z nás zabírá, a co ne a některé z nás si musely vzít léky i v průběhu workshopu. Přes to všechno jsme si tvořivý čas užily a dosáhly báječných výsledků.

akvarel migréna-help práce účastnic

Děkuji Rýze Blažejovské z Migréna-help za to, že mi pomohla s organizací akce a zejména mimopražským účastnicím za to, že jely takovou dálku kvůli malování :).

workshop migréna-help

Chtěli byste podobný workshop pro vaši organizaci, firmu, nebo skupinu přátel? Napište mi, ráda pro vás připravím akci přímo na míru.