malba kávou Reserve store
Akvarel s Jitkou - kurzy pro firmy,  Akvarel s Jitkou - malba kávou

Workshop Starbucks. Malba kávou Reserve store Praha

Od 17. února 2023 je na Jungmannově náměstí otevřen nový Starbucks Reserve store, unikátní koncept kaváren Starbucks, jediný svého druhu ve střední Evropě. Hosté zde mohou ochutnat prémiové druhy kávy připravované klasickými i alternativními metodami.  Pro příležitost otevření Reserve store se den předtím se konal slavnostní event, pro který jsem připravila workshop malby kávou. Pro mě, jako někoho, komu káva voní i chutná, ale bohužel ji nesnese, to bylo jako výlet do jiných světů. Všechna ta udělátka, druhy kávy, názvy kávových směsí…

malba kávou pro Starbucks

Workshop na míru pro Starbucks

Každý z workshopů pro firemní zákazníky, chystám individuálně, s ohledem na cílovou skupinu, prostě tak, aby byli všichni spokojeni :). Stejně tomu bylo i v tomto případě.

Reserve store Starbucks Praha
otevření Reserve store Starbucks

Celý event byl jen pro zvané hosty, a právě pro ně jsem workshopy připravovala. První blok workshopů byl pro pozvané hosty z řad veřejnosti a druhý, večerní blok, byl pro zaměstnance Starbucks.

Na akci samozřejmě nechyběla bohatá nabídka kávových specialit.

Jako jediná pobočka Starbucks v České republice, právě Reserve store se může pyšnit  hi-tech kávovarem Black Eagle, který baristům umožňuje individuální nastavení a kontrolu jednotlivých fází přípravy, jako je množství a poměr zrn, doba přípravy nebo teplota vody.

Některé druhy kávových specialit byly tak lákavé napohled, že jsem měla opravdu co dělat, abych také neochutnala.

Naštěstí jsem se ovládla a zůstala věrná zelenému a jasmínovému čaji a mému oblíbenému Chai latte.

workshop Starbucks influencer

Hravý workshop, který zaujme

Protože jsem chtěla, aby byl workshop co nejstylovější a v souladu s filozofií Starbucks, malovali jsme samozřejmě kávou z jejich produkce. Věřili byste, že každý druh kávy má jiné barvící schopnosti? Nejlépe se osvědčilo espresso.

malba kávou influencer Starbucks

Chcete se naučit malovat kávou?

Vyberte si kurz v ateliéru a nebo online kurz.

Kurzy v ateliéru vypisuji jen párkrát do roka, online kurz je vám k dispozici bez omezení.

Workshop pro Starbucks v jedné minutě

Během workshopů jsem samozřejmě nestíhala příliš fotit nebo dokonce natáčet, něco málo se mi ale přece jen povedlo. Na videu uvidíte minutový průlet akcí, která trvala od 13:00 do 20:00.

Chtěli byste podobný workshop pro vašeho klienta, organizaci, firmu, nebo skupinu přátel? 

Napište mi, ráda pro vás připravím akci přímo na míru.